T85 från Janobikes – den elektriska skotern värd varenda krona!

T85 från Janobikes – den elektriska skotern värd varenda krona!

Jag var länge på jakt efter en fantastisk elskoter. Efter att ha sett alla mina alternativ stannade min jakt på elskoter när jag stötte på t85 skoter från Janobike (länk). Jag kunde inte motstå att köpa denna knotiga åktur eftersom specifikationerna var omöjliga att vända sig ifrån. Dessa fantastiska funktioner, enkelt uttryckt, gör den till den bästa elektriska skotern som finns. Det kan gå till en hastighet på upp till 85 km/tim, vilket är galet för en elskoter, tro mig.

Att ladda batterierna tar dessutom bara 8-10 timmar men varar väldigt länge. Denna adrenalinspäckade skoter är komplett med dubbla motorer på 2800 W vardera. Den har även dubbel fjädring på fram- och bakhjulen, vilket säkerställer en smidig körupplevelse varje gång. Min favoritfunktion är terränghjulen kompletterade med förmågan att klara en stigning på 50 grader. Ovanstående funktioner är mycket bekväma och otroligt häftiga turer för dina terrängäventyr.

Säkerheten är inget problem för t85 eftersom den innehåller fram, sida och bak LED lampor. Som en extra säkerhetsåtgärd har den ett hydrauliskt bromssystem, det mest effektiva bromssystemet som till och med håller längre. Dessutom är T85 lätt hopfällbar, så att du kan bära din åktur i dina händer vart du än går – bokstavligen. I mitt fall har jag redan några minnen gjorda med T85. Att åka på denna skoter har ökat min livslust.

Allt som allt är jag väldigt nöjd med mitt köp. Om du letar efter en elektrisk skoter som får dig att känna dig kraftfull och lika upprymd som en liten pojke eller flicka, rekommenderar jag starkt att du ger T85 by Janos-cyklarna en chans. Den är användarvänlig, byggd för alla och vem som helst, hållbar och kommer att hålla dig i evigheter framöver.

2021

Janobike
Vi kommer att vara glad att höra dina tankar

Lämna ett svar

fel: Innehållet är skyddat!
JANOBIKE E-skoterbutik online • Elskoter & cyklar
Logotyp
Jämför artiklar
  • totalt (0)
Jämför
0
Varukorg