T10 Janobike | Granska de häpnadsväckande egenskaperna hos T10 från Janobike

T10 Janobike recension hjälper dig att förstå prestandan och fördelarna med denna e-scooter

Efter att ha krossat min sista skoter i en olycka och några av mina ben, var det dags att uppgradera till ett säkrare och pålitligt alternativ. Jag har testat de bästa elektriska skotrarna för att möta mina behov. Det köp som hittills har gjort mig mest nöjd är elskotern T10 från Janobike. Från att ta sig runt i ditt grannskap till dina terrängäventyr, denna skoter är lämplig för allt. Du kan hitta fler bilder på Instagram.

Vad är T10 från Janobike? 

T10 från Janobike är en elektrisk skoter som är lämplig för vuxna. Janobike har varit en populär tillverkare av avancerade elcyklar och skotrar i mer än tio år. T10 råkar vara den mest sålda skotern från Janobike. Oavsett om du är en man eller kvinna är denna skoter perfekt för dig. Denna elektriska skoter är inte bara ett "odjur" till sin design, utan den har många funktioner som gör det så roligt.

Snygga funktioner hos T10 Janobike e-scooter

Min erfarenhet av T10 har inte varit annat än spännande och rolig. Den här cykeln har förvånat mig med sin förstklassiga kvalitet och funktioner. Dessutom är jag väldigt nöjd med deras service. De var snabba att hjälpa och svara på alla frågor jag hade. Alla älskar denna elektriska skoter. Så vad gör denna skoter så lovande?

Lagom fart 

T10 från Janobike kan gå upp till maxhastigheten 70 km/tim. För en elskoter är denna hastighet mycket hög. I genomsnitt kan de flesta elektriska skotrar hastigheten upp till 25 km/timme. Så, T10 ger den bästa hastigheten för en elektrisk skoter tillsammans med andra unika funktioner.

Det bästa bromssystemet

T10 har ett hydrauliskt bromssystem, vilket är helt fantastiskt. För det första är hydrauliska bromssystem det smidigaste bromssystemet. När föraren applicerar kraft på pedalen, multiplicerar det hydrauliska bromssystemet kraften med hjälp av booster och huvudcylinder. För det andra är detta bromssystem säkrare och håller längre. Hydrauliska bromsar bygger på principen att när tryck överförs genom en vätska, gäller det lika i alla riktningar, dvs Pascals lag. Det hydrauliska bromssystemet är beroende av bromsvätskor för att anbringa lika tryck på alla hjul. Alltså ökar livslängden på dessa bromsar.

Kraftfulla batterier med minimal laddningstid 

T10 elskoter kommer med ett 23AH litiumbatteri. Litiumbatterier har fördelen av att vara mer långvariga än andra uppladdningsbara batterier. Dessa batterier fungerar också effektivt i extrema temperaturer, vilket gör T10 till ett perfekt fordon för terrängäventyr. T10 tar 5-8 timmar att ladda helt. T10 klarar en sträcka på 90 km när den är fulladdad. Det kan enkelt hjälpa dig att nå din destination

Extraordinära åtgärder för att säkerställa säkerheten

Denna fantastiska skoter kommer med fram- och bakljus. För att aktivera lamporna har den en knapp på styret. Med dessa lampor kan du åka runt säkert på natten. Dessutom har den ett starkt horn. Hornet har dig täckt när du cyklar i hög hastighet. Inte bara detta, det hydrauliska bromssystemet gör det till ett mycket säkert fordon för dig.

extremt prisvärd 

Den viktigaste delen med att köpa T10 är att den är extremt lätt på fickan. Man skulle kunna tro att en elektrisk skoter med så coola funktioner måste vara dyr. Tja, det är väldigt billigt. Denna skoter kostar så lite som 1150€/styck och har galna funktioner för en så billig skoter. Det finns inget bättre fynd där ute än detta. Du kan beställa den här.

Dubbla motorer 

Jämfört med enkelmotordrift är dubbla motorer kraftfullare och snabbare med 4 respektive 3 gånger. Dubbla motorer kan också täcka 50 % större räckvidd än enkla motorer. Det bästa är att om en motor slutar fungera av någon anledning, kan den andra motorn användas som backup. Så om du cyklar i ett avlägset område och ingen kan hämta dig ifall ditt fordon skulle gå sönder. T10 kommer att ha dig täckt. 

Explosionssäkra däck 

För äventyr utomhus finns det inget bättre fordon än T10. Även om du är någon som undviker riskfyllda äventyr, kan den här skotern få dig att vilja ändra dina vanor. De 10” tubdäcken på denna skoter är speciellt designade för tuff terräng. Slangdäck är lätta, ger bättre stabilitet och undviker punkteringar. Dessutom kan T10 enkelt hantera en lutning på 45 grader.

T10 Janobike kan anpassas! 

Du kan anpassa din T10 efter dina önskemål! Om du vill ha en logotyp på din cykel så gör Janobike det åt dig. De har till och med erfarenhet av att göra det, så du kan lita på att de gör ett bra jobb.

Den kommer inte att ta mycket plats.

Denna elektriska skoter fälls lätt ihop. På så sätt minskar mängden utrymme som tas upp. Den här funktionen gör det också enkelt att bära med sig vart du än går.

LCD på T10 Janobike:

Styret på T10 innehåller en LCD-monitor, som visar all körinformation. Du kan se kraft, hastighet och redskap kan ses på monitorn hela tiden, så du är uppdaterad med din körstatus. 

Sammanfattning: Mycket värt det!

Det är säkert att dra slutsatsen att bästsäljaren T10 från Janobike är den bästa elektriska skotern i alla aspekter. Denna elektriska skoter är svart till färgen och snygg design. Denna elektriska skoter har många funktioner som gör att du blir kär i den. Den har en höghastighetsgräns, längre batteritid och dubbla motorer. Därför, när det gäller tillförlitlighet, har detta fordon verkligen överträffat sig självt.

För att minska din rädsla för stötar innehåller den även dubbla stötdämpare för fram- och bakhjul. Denna åktur är också lämplig för tuff terräng. Hantering av lutning och extrema väderförhållanden är lätta för denna åktur. Du kan lätt skörda fördelarna med alla funktioner som nämns ovan eftersom de faller under din budget. Alla dessa funktioner se till att du får en smidig, bekväm och stötfri körupplevelse. För någon som letar efter kvalitet och prisvärdhet i en elektrisk skoter, skulle mitt råd till dig vara att prova T10 från Janobike. 

Janobike
1 Kommentar
  1. väl du missade många funktioner och även sätet
    sätet är anledningen till att jag köpte min eftersom det är så svårt att hitta en bra escooter med en kvalitetsstol

Lämna ett svar

fel: Innehållet är skyddat!
JANOBIKE E-skoterbutik online • Elskoter & cyklar
Logotyp
Jämför artiklar
  • totalt (0)
Jämför
0
Varukorg