Janobike T10: Den bästa elscootern?

Janobike T10 är en av de mest sålda extrema elskotrarna i Europa, England och USA. Vad är orsaken bakom detta faktum?

Svaret är ganska enkelt om du verkligen tänker efter. Janobike T10 är en ultimat allt-i-ett e-scooter. Den är lika snabb och kraftfull som de mest avancerade terrängskotrarna. Den är lika bärbar och praktisk som M365. Den har alla, om inte ännu mer, av världens bästa egenskaper och toppspecifikationer för alla elektriska skotrar på marknaden. Och sist men inte minst, alla dessa fördelar är snyggt packade i ett överkomligt prissystem. Om du själv gör någon research kommer du snabbt att få reda på att konkurrerande varumärken med samma specifikationer kostar minst 30 % mer än Janobike T10.

Praktisk användning av Janobike T10

Scootern är lämplig för de flesta vardagliga situationer. Njut av det i storstäderna, i dina förortsbyar eller ta av dig stolen och åk full terräng om du vill.

Det är bra för stadsanvändning som det ser ut och känns väldigt stabilt på vägar och cykelbanor. Den extra kraften kommer att se till att du aldrig saknar fart när du behöver det och kommer också att få varje backe att se ut som ett rent skämt. Skoterns fulla fjädring kommer att göra mindre gropar och trottoarkanter mycket roligare att åka över eftersom du inte kommer att känna varje gupp.

Vardagen fortsätter blandad terräng, Vanligtvis runt byarna och förortsområden kommer att bli fullt njutbart också. Från fin asfalt till grusvägar, leriga eller skogsstigar, snö eller sandstränder, Janobike T10 kommer att kännas som om den är specialgjord för varje enskild terräng.

Om du vaknar och känner ett behov av adrenalin, har T10 din rygg. Ta av det löstagbara sätet och ta det till svåraste terrängen. Den kan hantera "galenskapen" som extrem ridning, hoppning, tricks och mer.

Janobike T10 elektrisk skoter för vardagsbruk.
Janobike T10 elektrisk skoter för vardagsbruk.

Det bästa för dina pengar

Det går att hitta en större eller mindre elskoter, en snabbare eller en med starkare batteri. Men det går nästan inte att hitta en allt-i-ett el skoter att erbjuda alla de bästa funktionerna och specifikationerna som T10 erbjuder i en så praktisk, lätt och bärbar design. Janobike® förstår att de bra specifikationerna inte är allt som betyder något, så de är stolta över att kunna erbjuda enastående överkomliga priser med gratis frakt till Storbritannien, USA och EU-länderna: Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien (utom Teneriffa ) och Sverige.

Janobike
2 Kommentarer
 1. Hej!
  I den här artikeln skrev du att du kan åka T10 i all terräng "Från fin asfalt till grusvägar, lera eller skogsstigar snö eller sandstränder". Så du påstår att jag kan ta den här till stranden? Och åka under 0° på vintern? Min fråga är vilken IP-klassning har denna skoter för att klara alla dessa terränger?

  • Kära Savva,
   T10 vattentäthet är IP65.
   En IP65-klassad kapsling ger skydd mot lågtrycksvattenstrålar från alla håll, såväl som kondens och vattenstänk. Den är lämplig för de flesta utomhusinhägnader som inte utsätts för extremt väder som översvämningar.
   Så ja, skotern är lämplig för alla vardagliga terränger.
   Med vänlig hälsning, Janobike

Lämna ett svar

fel: Innehållet är skyddat!
JANOBIKE E-skoterbutik online • Elskoter & cyklar
Logotyp
Jämför artiklar
 • totalt (0)
Jämför
0
Varukorg