Janobike 2000W

Janobike 2000W skotrar är en av de bästa prisvärda e-skotrarna i kategorin extrema e-turer

Om du inte är erfaren inom detta område kan du fråga dig själv vad som är Watt och varför är det så viktigt? Tja, det korta svaret skulle vara att elmotorers effekt mäts i Watt (W). Ren kraft är inte allt som betyder något för e-skotrar, eftersom den måste kombineras med det lämpligaste batteriet och andra komponenter för att sätta kraften till handling. Och det är här Janobikes verkligen lyser.

Känn kraften i Janobike 2000W

Kraftfulla elskotrar med 2000W och över är inte bara avsedda för dragracing och människor som söker adrenalin. Istället är de i första hand gjorda för alla de användare som helt enkelt har en säker och säker väg/gata och helt enkelt behöver mer acceleration och kraft än de små skotrarna på 250W.
"Kullar är inte längre kullar" var en ärlig reaktion från en Janobike T85-användare efter några veckors användning. Kraftfull Janobike T10 2000W låter dig inte ens känna någon backe eftersom den inte ens tappar energi eller hastighet ens till upp till 45° graders backar.

Räcker inte 2000W för dina behov?

Så mycket som 2000W effekt är, det finns elektriska skotrar med mycket mer kraft. Janobikes näst populäraste elskoter på marknaden, kallad Janobike T85, har en häpnadsväckande 5600W kombinerad effekt från den främre och bakre motorn. Denna skoter rekommenderas dock för erfarna förare som vet hur man hanterar dess extrema acceleration och hastighet.

Glöm aldrig säkerhetsutrustningen. Vi rekommenderar starkt att du alltid använder helhjälm och annat skyddsutrustning för dina händer, knän och armbågar. Se till att använda en hjälm som också skyddar hakan.


Janobike
Vi kommer att vara glad att höra dina tankar

Lämna ett svar

fel: Innehållet är skyddat!
JANOBIKE E-skoterbutik online • Elskoter & cyklar
Logotyp
Jämför artiklar
  • totalt (0)
Jämför
0
Varukorg